NL / EN

Fusies & overnames

Specialist in de transactiepraktijk

Deskundige begeleiding van jouw aan- of verkooptraject. Scherpe onderhandelaar in complexe transacties. Efficiënt en pragmatisch naar een succesvol resultaat.

Een overname- of joint venture traject is vaak intensief en complex. Voor veel ondernemers een ervaring die zij maar één keer meemaken.  De belangen zijn groot, maar het speelveld niet duidelijk. Dat geeft vaak de nodige spanning.

Deskundige begeleiding

Het geeft rust en vertrouwen om je te laten begeleiden door een ervaren specialist. Die jou bij de hand neemt, de risico’s kent en deze wegneemt. Die zorgt dat de transactie soepel verloopt, en daarmee jou ontzorgt.

Met ervaring in meer dan honderd transacties kennen wij de kansen en risico’s die bij fusies en overnames komen kijken. Wij behouden het overzicht, zorgen dat jouw belangen worden gewaarborgd en jij jouw doelen realiseert. Daarbij nemen we jou bij de hand, zodat voor jou altijd duidelijk is wat er gebeurt.

Neem gerust contact op om kennis te maken. Wij lichten graag toe wat je in jouw specifieke situatie kunt verwachten en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Pagina delen

Mail
WhatsApp
X
LinkedIn

Ondernemingsrecht

Alle expertise