NL / EN

Ondernemingsrecht

Specialist in het ondernemingsrecht

Waterdichte contracten voor ondernemers. Strakke afspraken binnen de eigen onderneming en met handelsrelaties. Minimale juridische risico’s zodat jij gefocust blijft op ondernemen.

Als ondernemer ontkom je niet aan het regelen van jouw juridische zaken. Je sluit contracten met jouw zakelijke relaties, zorgt voor goede algemene voorwaarden. Maar ook binnen je onderneming wil je jouw zaken op orde hebben. Denk bijvoorbeeld aan de juiste juridische inrichting en het vastleggen van de afspraken tussen aandeelhouders. Als de juridische organisatie niet op orde is, leidt dat vroeg of laat tot problemen.

Deskundige advisering

Voorkom problemen door je goed te laten adviseren door een ervaren specialist in het ondernemingsrecht. Die waterdichte overeenkomsten opstelt. Die de afspraken tussen de betrokkenen bij jouw onderneming strak vastlegt, maar ook de contracten met jouw leveranciers en afnemers, distributeurs en agenten.

Met meer dan 18 jaar ervaring in het adviseren van grote en kleinere bedrijven, weten wij hoe jouw juridische huishouding eruit moet zien. Wij kennen de juridische risico’s die in jouw specifieke geval spelen. Wij zorgen dat deze risico’s worden weggenomen, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: ondernemen.

Voorkomende diensten

  • contracten maken in alle soorten en maten
  • oprichting, inrichting en structurering van vennootschappen
  • samenwerkingen binnen en buiten de onderneming
  • governance en toezicht
  • vertegenwoordiging en bevoegdheid
  • agentuur
  • distributie

Contact

Neem gerust contact op om kennis te maken. Wij lichten graag toe welke juridische zaken in jouw onderneming mogelijk aandacht verdienen en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Pagina delen

Mail
WhatsApp
X
LinkedIn

Fusies & overnames

Alle expertise