NL / EN

Actueel

Holland Capital neemt een belang in Hybrid Power Units

Nijdam Advocatuur heeft de aandeelhouders van Hybrid Power Units begeleid bij de verkoop aan Holland Capital. Gelijktijdig met deze deal nam Holland Capital een belang in Top Systems B.V. Nijdam Advocatuur heeft in dit traject met succes samengewerkt met Taurus Corporate Finance uit Deventer.

Nijdam Advocatuur heeft de aandeelhouders van Hybrid Power Units en Generatoren Nederland begeleid bij de verkoop aan Holland Capital. Gelijktijdig met deze deal nam Holland Capital een belang in Top Systems B.V. Nijdam Advocatuur heeft in dit traject met succes samengewerkt met Taurus Corporate Finance uit Deventer.

Hybrid Power Units is een toonaangevende specialist in batterijsystemen. Zij levert voorzieningen voor tijdelijke en mobiele elektriciteitsoplossingen, verzwaring van netwerkaansluitingen en netverzwaring voor peakshaving.

Holland Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij die zich richt op het ondersteunen van groei in bedrijven met technologieën die substantiële economische impact hebben.

Holland Capital zal Hybrid Power Units B.V. ondersteunen bij het realiseren van haar groeiambities, zowel autonoom als door middel van buy-and-build.

Gelijktijdig met de acquisitie van Hybrid Power Units B.V. nam Holland Capital een belang in Top Systems B.V. Top Systems is gespecialiseerd in het leveren van onafhankelijke energievoorzieningen.

De combinatie van de twee ondernemingen en de investering vanuit Holland Capital beoogt de inzet van de batterij als hét duurzame alternatief voor fossiele energie te versnellen.

Nijdam Advocatuur heeft de transactie juridisch begeleid voor de aandeelhouders van Hybrid Power Units. Taurus Corporate Finance (Bas de Jonge, Wout van der Pas en Roel Moser) trad op als de corporate finance adviseur voor HPU.

Pagina delen

Mail
WhatsApp
X
LinkedIn

Overdracht Bloesem Kinderopvang aan Parbédie

Verkoop aandelen Spin Pompen aan Heleon Group

Het belang van due diligence bij fusies en overnames

Alle artikelen