NL / EN

Actueel

Verkoop aandelen Spin Pompen aan Heleon Group

­čÜÇ Spin Pompen B.V. is onderdeel geworden van Heleon Group. Nijdam Advocatuur heeft de transactie juridisch begeleid. UNO Bedrijfsadviseurs is opgetreden als corporate finance adviseur.

Nijdam Advocatuur heeft de aandeelhouders bijgestaan bij de succesvolle verkoop van Spin Pompen uit Assen aan Heleon Group!

Spin Pompen is een trendsettend specialist in hygi├źnische verdringerpompen en hygi├źnische schroefspindelpompen. Heleon Group is leverancier van hoogwaardige rvs-onderdelen en procesapparatuur voor onder meer de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

De voormalige eigenaren blijven als aandeelhouders aan het bedrijf verbonden. Spin Pompen zal blijven opereren als een zelfstandig bedrijf binnen Heleon Group en bouwt binnen de groep haar marktpositie verder uit. Heleon Group breidt door de acquisitie haar productportfolio uit, en vergroot haar expertise en marktbereik.

Nijdam Advocatuur heeft ook in deze transactie met succes samengewerkt met UNO bedrijfsadviseurs uit Zuidlaren. De cli├źnten zijn tevreden en dat maakt ons tevreden.

LinkedIn bericht verkoop Spin Pompen
LinkedIn bericht UNO over deze overname

Nijdam Advocatuur is specialist in fusies & overnames en ondernemingsrecht. Ben je ook geïnteresseerd in de deskundige begeleiding van jouw aan- of verkooptraject? Neem contactop om kennis te maken en ontdek onze toegevoegde waarde.

Pagina delen

Mail
WhatsApp
X
LinkedIn

Het belang van due diligence bij fusies en overnames

Succesvolle acquisitie Bungalowpark De Kremmer

Juridische aspecten van earn-out bepalingen in overnamecontracten

Alle artikelen